Exide akkumulátor

1–12 termék, összesen 86 db

Exide akkumulátorok leírása

Milyen méretben, kapacitással rendelkeznek, milyen újdonságok, új családok jöttek ki?

Az Exide akkumulátorok a piacon az egyik legnépszerűbb termékek közé tartoznak. Az autó indító akkumulátorok teljes palettája megtalálható a kínálatban.

Személyautó kategóriában a legkisebb 40Ah tól egészen a 110Ah ig. A japán/ASIA szabvány, valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú akkumulátorok minden méretben elérhetőek.

A kínálat az alábbi termékcsaládokat tartalmazza.

Az Exide Classic család az európai szabvány szerint készült autókhoz megfelelő, alsó kategóriájú termékeket tartalmazza. 44Ah, 55Ah, 70Ah és 90Ah kapacitással rendelkező akkumulátorok találhatóak itt. Ez a paletta az Európában gyártott kedvező árú autókhoz nyújt megfelelő termékeket.

Az Exide Excell a közép kategóriát képviseli. Itt már az európai szabvány mellett a japán/ASIA szabványnak megfelelő akkumulátorok is megtalálhatóak. Jobb és bal pozitív polaritás egyaránt elérhető, valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú áramtárolók is. Kapacitását tekintve 40Ah és 110Ah közötti termékek találhatóak a kínálatban, jellemzően a „népautókba” lehet jó választás.

Az Exide Premium felső kategóriát képvisel, az excel sorozathoz képest kimagasló kapacitás és indítási teljesítmény jellemzi. Ebben a termékcsaládban ugyanúgy megtalálható az európai szabványú jobb pozitív, a japán/ASIA szabvány szerinti  jobb és bal pozitív polaritás egyaránt, valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú termék.

Az Exide AGM (üvegszál gyapotban felitatott elektrolit) és az EFB (üvegszállal megerősített folyadékos) technológiát alkalmazó termékek egyaránt megtalálhatóak az Exide paletta kínálatában, jellemzően az európai szabvány szerint készült autókhoz, de folyamatban van a japán/ASIA szabvány szerinti akkumulátorok fejlesztése is. Az Exide AGM és EFB akkumulátorok megfelelő választást képviselnek alsó és középkategóriás autókhoz.

Vélemény

A Lesti Akku Kft. egy több, mint 40 éves múltra visszatekintő családi vállalat, amely kereskedelmi palettájában hozzávetőleg egy évtizede találhatóak meg az Exide akkumulátorok.

Tapasztalataink, valamint a vásárlói visszajelzések alapján a prémium kategória termékei a legkeresettebbek, a viszonylagosan megfelelő ár-érték arány miatt. Bizonyos felhasználási területen tagadhatatlanul vannak erős versenytársai, de a felső-középkategóriás autóknál nagy népszerűségnek örvend.

Cégtörténet

Az Exide közel 130 éves múltra tekint vissza. Folyamatosan fejleszti termékeiket, évtizedek óta az energia-tárolás globális vezetőjeként van jelen a világon.

Az Exide legmodernebb lyukasztott rácsos ipari üzeme a Missouri-i Kansas Cityben található, nagy pontosságú gyártási folyamatuk biztosítja a megfelelően előállított legjobb minőségű Exide akkumulátorokat. A technológiai innovációk jelentősen növelik a termelést, hogy jobban kiszolgálhassák ügyfeleiket.

A Lesti Akku Kft kínálatában autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok széles választékát vásárolhatja meg azonnal raktárról is. A nálunk vásárolt akkumulátorokhoz kedvezményes árú beszerelést biztosítunk összes szaküzletünkben.

Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!