Cégtörténetünk

Az 1974 óta működő akkumulátor kis- és nagykereskedésünkben autó-, motor-, tehergépkocsi akkumulátorok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

Cégünk 2007-ig akkumulátorok gyártásával is foglalkozott, így lett országosan ismert és elismert a Lesti akkumulátor márkanév. Jelenleg a Lesti címkés akkumulátorok a magyar Jász Plasztik gyárából kerülnek ki.

Üzletünkben nem csupán megvásárolhatja gépkocsija elengedhetetlenül szükséges tartozékát, hanem a multi cégekkel ellentétben szakembereink ingyenes átvizsgálás után be is szerelik Önnek az akkumulátort autójába. Az esetleges garanciális panaszokat helyben kezeljük, bevizsgálás szükségessége esetén ingyenesen csereakkumulátort biztosítunk a bevizsgálás időszakára. (Az emberi mulasztásból vagy a gépkocsi hibájából adódó problémák (éjszakára rajta hagyott világítás vagy rádió, generátor hiba, elektromos zárlat stb.) következtében lemerülő akkumulátor nem minősül garanciális problémának, de az átvizsgálás után a hibát jelezzük, és amit lehet, azt kijavítjuk.

Üzletünk áraival igyekszik tartani a versenyt a bevásárló központokkal, mert úgy gondoljuk, hogy az akkumulátor nem az a termék, melyet a polcról leemelve egyszerűen a kosárba tehet az ember. Hiszen akkumulátor vásárlása esetén számos paramétert kell figyelembe venni ahhoz, hogy a választásunk megfelelő legyen. A kiválasztás mellett az akkumulátor beszerelését is érdemes szakemberre bízni.
Az elfogadható árak, a segítőkész szakemberek mellett nálunk a minőséget is megkapja, és biztos lehet abban, hogy az autójába kerülő akkumulátor új és frissen töltött.

Akkumulátor logó

Milyen előnyökkel jár, ha a Lesti Akkumulátortól vásárol?

A Lesti Akku Kft. több, mint 40 éve az egyik legrégebbi akkumulátor kereskedés Magyarországon. és jelenleg 6 akkumulátor bolt üzemeltetője Budapesten és környékén.

  • Erőssége a professzionális szakértelem és kiszolgálás az említett területeken.
  • Az akkumulátor üzleteink elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy Pest megye területén könnyen elérhetővé váljon a lakosság számára a vásárlás, akár házhozszállítással is.
  • Munkatársaink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hogy naprakész és pontos felvilágosítást tudjanak adni minden vevő kérdésére.
  • Az akkumulátor vásárlás személyesen, vagy a saját üzemeltetésű akkumulátor webáruház alatt is lehetséges, az árukészlet és választék azonnal és folyamatosan elérhető.
  • A webshop oldalán található termékek raktáron rendelkezésre állnak, a készletszint folyamatosan magas, még a nagy hidegekben sincs átmeneti készlethiány.
  • Az akkumulátor rendelés után még aznap átvehető vagy házhoz szállítható az akkumulátor Budapesten akár az akkumulátor beszerelés szolgáltatással együtt.
  • Szolgáltatásunk teljeskörű. Az autó állapotának felmérésétől kezdve az akkumulátor csere és az elektromos berendezések átvizsgálásán keresztül számos műhelytitkot oszt meg a vevőkkel, hogy a későbbiekben hosszabb ideig tudja használni újonnan vásárolt akkumulátorát.
  • Cégünk kedvező akkumulátor árak és akciók mellett az üzletekben ingyen cseréli azokat, a házhozszállítás díja kedvező az ország egész területén, és akár a rendeléstől számított 24 órán belül a vásárlónál is lesz a termék.
 

Az akkumulátorok rövid bemutatása tevékenységünk kezdetétől napjainkig…

 

 

Az 1970-es években gyártott akkumulátoroknak edénye gumiból volt, tetejük szurokkal volt befedve. A cellákat összekötő hidak még kívűl helyezkedtek el.
Ezeknek az akkumulátoroknak celláit cserélni lehetett, tehát a zárlatos akku javítható volt. Leggyakoribb 6V-os autó típus a Trabant 601-es volt.

Az 1980-as években teret hódított a 12V-os Bal+ os Zsiguli akkumulátor.
Edényzete kemény bakelitből volt, viszont a tetejét még mindig szurokkal fedték, hogy az akku nyitható, cellái cserélhetők legyenek. Manapság igazi kincs, egy OT vizsgán, autóban bemutatott darab.

Az 1990-es években megérkezett a nyugat szele, a 12V-os Jobb+ os külföldi autókba való akkumulátor. Műanyag edényzetét összesütötték a műanyag fedelével, így az akkumulátor bonthatatlan volt, cellazárlat esetén már nem lehetett javítani. Egyszer használatos darab, az akkumulátorok tömeggyártásának beindításához.

A 2000-es években már csökkentett gondozást igénylő és magasabb indítási teljesítményű akkumulátorokat gyártottak, hogy az autók növekvő elektromos berendezésének is megfeleljenek.

 

A 2010-es években napjainkban, már gondozást nem igénylő kálciumos zárt-rendszerű akkumulátorokat gyártanak, még magasabb indítási teljesítménnyel.