Varta akkumulátor

1–12 termék, összesen 62 db

Varta akkumulátorok jellemzői

Egy VARTA akkumulátor teljes energiaellátást biztosítanak bármely gépkocsihoz.
A Black, Blue és Silver Dynamic akkumulátorok stabil, megbízható márkét képviselnek az akku piacon.
Termékei megtalálhatók gépjárművek, motorcsónakok, motorkerékpárok és lakóautók millióiban. Hosszabb élettartamot, kevesebb korróziót és alacsonyabb üzemeltetési költségeket biztosítanak, melyet minden termékük esetében megtalál a speciális Start-Stop gépjárműipari választéktól egészen a profi motorcsónakokig. A márkának több mint 125 évre nyúlik vissza a története. Akkumulátorait gyárilag szerelik be a jelentősebb gépkocsigyártók. A név mögötti erő a Johnson Controls – az ólmos-savas és a modern akkumulátorok globális piacvezetője –, amely hagyományos járművekbe, ill. Start-Stop, hibrid- és elektromos járművekbe kínál akkumulátorokat.

Milyen méretben, kapacitással rendelkeznek a Varta termékek?

A Varta Európa legnagyobb akkumulátor gyára, több gyáregységgel. Európa több országában készíti felső kategóriás Varta akkumulátorait.
A gyár választékában minden autó fajtához található megfelelő akkumulátor. Személyautó kategóriában a legkisebb 40Ah tól egészen a 110Ah ig. A japán/ASIA szabvány valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú akkumulátorok minden méretben megtalálhatóak.

A kínálat az alábbi termékcsaládokat tartalmazza.

Varta Black Dynamic

A Varta Black Dynamic termékek a gazdaságos vonalat képviselik, kedvező ár és jó minőség jellemzi. A kínálatban csak az Európában gyártott autókhoz való 175 mm és 190mm magasságú akkumulátorok találhatóak meg. Ennek megfelelően a kapacitás 40 Ah és 90 Ah közötti.

Varta Blue Dynamic

A paletta közepén elhelyezkedő termékcsalád a Varta Blue Dynamic , a kínálatban elérhető legjobb minőséggel. Itt az európai szabványon kívül már a japán/ASIA szabványnak megfelelő akkumulátorok is megtalálhatóak, amelyek szintén a Varta gyáraiban készülnek, nem importált termékek. Az akkumulátorok bal és jobb pozitív polaritással egyaránt elérhetőek. A termékcsalád legújabb tagjai a start-stop technológiával szerelt autók számára legoptimálisabb EFB technológiával készült akkumulátorok. A  Blue Dinamic termékek 40 Ah és 95 Ah közötti kapacitással készülnek.

Varta Silver Dynamic

A sorozat legerősebb kapacitással és indítóárammal gyártott termékei a Varta Silver Dynamic akkumulátorok. A kínálatban csak az Európában gyártott autókhoz való 175 mm és 190mm magasságú akkumulátorok találhatóak meg. A Silver Dynamic család legújabb akkumulátorai az AGM technológiával készülő termékek. Ez a legjobb választás a felső kategóriás, start-stop technológiával szerelt autók számára. A Varta Silver Dynamic  termékek 52 Ah és 110 Ah közötti kapacitással készülnek.

Varta Professional Deep Cycle

A Varta Professional Deep Cycle elnevezésű család öleli fel a munkaakkumulátorokat. A nevében található „mély kisütés” elnevezés arra utal, hogy ezen termékek rendkívül jó ciklusállósággal rendelkeznek. Az akkumulátorok alkalmasak a hétköznapi (hobbi) felhasználásra, például lakóautóban, hajóban, motorcsónakban. A Varta Professional Deep Cycle termékek között megtalálhatóak a hagyományos savas, valamint az üvegszálgyapotban felitatott AGM akkumulátorok is – ez utóbbi előnye, hogy nincs benne folyékony elektrolit.

Varta Promotive

A Varta Promotive sorozatban is megtalálható a korábban már megismert Black, Blue és Silver kategória, 110 Ah és 230 Ah kapacitásállományban. A Varta Promotive akkumulátorok tehergépjárművekben történő professzionális felhasználásra készülnek.

Cégtörténet

A márkának több, mint 125 évre nyúlik vissza a története. Akkumulátorait gyárilag szerelik be a jelentősebb gépkocsigyártók. A név mögötti erő a CLARIOS (korábban Johnson Controls) – az ólmos-savas és a modern akkumulátorok globális piacvezetője –, amely hagyományos járművekbe, ill. Start-Stop, hibrid- és elektromos járművekbe kínál akkumulátorokat. A Varta cégcsoport a legnagyobb gyári beszállítója a Volkswagen csoportnak valamint a Mercedes Benznek, így a legtöbb futószalagról legördülő Skoda, VW, Audi, Seat és Mercedes gépjárműben szinte biztosan Varta akkumulátort találunk.

Vélemény

A Lesti Akku Kft. egy több, mint 40 éves múltra visszatekintő családi vállalat, amely kereskedelmi palettájában a Varta magyarországi megjelenése óta megtalálhatóak a termékek. A vásárlói visszajelzések valamint saját szakmai tapasztalatunk alapján a Varta termékeket, azon belül is a Varta Blue Dynamic szériát teljes biztonsággal ajánljuk minden felhasználási területen.

Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!