Bosch akkumulátor

1–12 termék, összesen 26 db

Bosch akkumulátorok leírása

A BOSCH Európa legnagyobb akkumulátor gyáraiban, a Varta cégcsoport égisze alatt készül, gyakorlatilag a Varta akkumulátorokkal megegyező minőségben.

Milyen méretben, kapacitással rendelkeznek az akkumulátorok?

A kínálatban minden autó típushoz találhatunk megfelelő akkumulátort. Személyautó kategóriában a legkisebb 40Ah tól egészen a 110Ah ig. A japán/ASIA szabvány valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú akkumulátorok minden méretben megtalálhatóak.

A Bosch termékkínálat az alábbi termékcsaládokat tartalmazza:

A BOSCH S3 termékeket a kedvező ár és jó minőség jellemzi, középkategóriás autókban a legjobb választás. A BOSCH S3 kínálatban csak az Európában gyártott autókhoz való 175 mm és 190mm magasságú akkumulátorok találhatóak meg. Ennek megfelelően a kapacitás 40 Ah és 90 Ah közötti.

A BOSCH S4 a sorozat közepén elhelyezkedő termékcsalád, a kínálatban elérhető legjobb minőséggel. Itt az európai szabványon kívül már a japán/ASIA szabványnak megfelelő akkumulátorok is megtalálhatóak, amelyek szintén a Varta csoport gyáraiban készülnek, ugyanazon minőségi elvárásoknak megfelelően. A BOSCH S4 család legújabb tagjai a start-stop technológiával szerelt autók számára legoptimálisabb EFB technológiával készült akkumulátorok. A BOSCH S4 termékek 40 Ah és 95 Ah közötti kapacitással készülnek.

A  kínálat legmagasabb kapacitással és indítóárammal gyártott termékei a BOSCH S5 akkumulátorok . A sorozatban csak az Európában gyártott autókhoz való 175 mm és 190mm magasságú akkumulátorok találhatóak meg. A BOSCH S5 család legújabb akkumulátorai az AGM technológiával készülő termékek. Ez a legjobb választás a felső kategóriás, start-stop technológiával szerelt autók számára. A BOSCH S5 termékek 52 Ah és 110 Ah közötti kapacitással készülnek.

A BOSCH T3, T4, T5 sorozatban 110 Ah és 230 Ah kapacitásállományban találhatunk akkumulátorokat, amelyek a teherszállító gépjárművek számára készülnek.

Cégtörténet

A cég nem rendelkezik saját akkumulátorgyárral, hanem a németországi CLARIOS (korábbi nevén Johnson Controls) gyárában készül, azonos minőségben és teljesítményben, mint a Varta akkumulátor. Mivel a Varta Európában az egyik legjobb minőséget képviseli, ezért a Bosch akkumulátor is ennek az elismerésnek örvendhet. A dizájn és minőség teljes mértékben megegyezik, ezért mondhatjuk, hogy a BOSCH, csak úgy, mint a Varta, az egyik legmegbízhatóbb akkumulátor a piacon.

Vélemény

A Lesti Akku Kft. egy több, mint 40 éves múltra visszatekintő családi vállalat, amely kereskedelmi palettájában a Varta és ezzel a BOSCH magyarországi megjelenése óta megtalálhatóak a termékek. A vásárlói visszajelzések, valamint saját szakmai tapasztalatunk alapján a BOSCH termékeket, azon belül is a BOSCH S4 szériát teljes biztonsággal ajánljuk minden felhasználási területen.

Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!