Szünetmentes UPS akkumulátor

1–12 termék, összesen 27 db

Szünetmentes akkumulátor és UPS akkumulátor

A szünetmentes akkumulátorok és UPS akkumulátorok sokban hasonlítanak a munka- vagy meghajtó akkumulátorokra, csak a felhasználási területük és a felhasználásuk módja tér el minimálisan.

A gyártás során minden esetben felitatott savas AGM technológiát használják, hogy bármilyen elhelyezésben kifolyásbiztosan tudjanak üzemelni.

Ezek az akkumulátorok két kategóriába sorolhatóak:

Az első kategória az alacsony ciklusállóságot igénylő szünetmentes tápellátás biztosítása, melynek leggyakoribb felhasználási területe a riasztóberendezések, számítógépek tápellátása.
Szünetmentes tápellátást kell biztosítani minden olyan elektromos berendezéseknek, melynek működése áramszünet esetén nélkülözhetetlen. Egy ciklus alatt az akkumulátor egyszeri lemerítését és feltöltését értjük. Mivel ezek az akkumulátorok állandó töltés alá vannak helyezve és csak a ritkán bekövetkező áramszünet esetén kell üzemelniük, ezért a kisebb igénybevétel végett élettartamuk hosszú.

A második kategória a magasabb ciklusállóságot igénylő, kisebb elektromos motorok állandó meghajtására szolgáló akkumulátorok, például elektromos kerékpár, elektromos roller, elektromos kerekesszék, kisebb elektromos gyerekjáték; azaz minden olyan elektromos jármű, ahová még nem lítium-ion akkumulátort szereltek be.

Itt fontos megjegyezni, hogy a Li-Ion akkumulátorok nem kiválthatók ólomsavas AGM akkumulátorokkal! Amennyiben az eszközt/járművet a gyártás során Li-ionos akkumulátorral látták el, úgy egy esetleges csere során sem szerelhető mással!

Szünetmentes UPS akkumulátorok széles választéka az ország egyik legrégebbi akkumulátor kereskedésétől.
A Long és DiaMec termékek nagy része elérhető azonnal raktárkészletünkről, így megrendelés esetén akár már másnap otthonában lehet, illetve személyesen is átveheti választott üzletünk egyikében! Banner márkájú szünetmentes akkukat többnyire csak rendelésre tudunk biztosítani.

Lesti Akkumulátor a vásárlók szolgálatában 1974 óta.