Banner akkumulátor

1–12 termék, összesen 95 db

Banner akkumulátor

A Banner Európa egyik legnagyobb akkumulátorgyártója, melynek indítóakkumulátorai a járművek támasztotta legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. A Banner cég ezen kívül meghajtókészülék és helyhez kötött akkumulátorokkal van jelen a piacon.
A Banner akkumulátor független családi vállalkozás az ausztriai Linzben található telephelyén. Az akkumulátorok visszavétele, a 100%-os újrafeldolgozás révén, a Banner cég jelentősen hozzájárul a környezetkímélő akkumulátor gyártáshoz.

Milyen kategóriát képvisel a piacon?

A Banner termékek az akkumulátor piacon a felső kategóriát képviselik. Indítóakkumulátorokat, valamint hajtáshoz és áramellátó rendszerekhez való ipari akkumulátorokat készít és forgalmaz.

A gyár kínálatban minden autó típushoz található megfelelő akkumulátor. Személyautó kategóriában a legkisebb 40Ah tól egészen a 110Ah ig. A japán/ASIA szabvány valamint az európai alacsony (175mm) és normál (190mm) magasságú akkumulátorok minden méretben elérhetőek.

A Banner kínálat az alábbi termékcsaládokat tartalmazza

Banner Starting Bull

A Banner Starting Bull család a belépő szintet képviseli, ennek ellenére rendkívül megbízható. A széria az Európában gyártott autók leggyakrabban elérhető teljes méret és teljesítménytípusát kínálja, kizárólag jobb pozitív polaritású változatban. A legkisebb 44Ah és 45Ah a kis cm3 benzines autók megfelelő választása lehet. Az 55Ah és 62Ah változatok már a nagyobb benzines motorokat is kompromisszumok nélkül kiszolgálják. A 70Ah és 72Ah teljesítményűek dízel motorokba ajánlott, a 80Ah és 95Ah változatok a 3,5 tonna alatti haszonjárművekbe is megfelelő.

Banner Power Bull

A Banner Power Bull család a teljes palettával rendelkezik, mindamellett, hogy a Starting Bull szériával megegyezően kínál nagyobb indítóáramú akkumulátorokat, ugyanúgy a japán/ASIA szabványnak megfelelően is elérhető jó minőségű akkumulátor, jobb és bal pozitív polaritással egyaránt. Egészen a keskeny 40Ah illetve 45Ah akkumulátortól kezdve a 60Ah, 70Ah és 95Ah japán/ASIA szabvánnyal rendelkező autók megfelelő választása lehet.

Banner Power Bull Professional

A Banner Power Bull Professional család az autógyártók által használt, beszállítói széria. Az OE szabvány – vagyis a gyári alkatrészre utaló jelzés – egyértelműen a legfelsőbb minőséget képviseli. A család kínálatában kizárólag az európai szabványnak (190 mm magasság) megfelelő termékek találhatóak. Az akkumulátorok magas kapacitással (Ah) és magas indítási teljesítménnyel rendelkeznek.  Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a Banner a Volkswagen gyári beszállítója. A paletta tartalmazza a 63Ah, 77Ah, 84Ah, 100Ah és 110Ah kapacitással rendelkező termékeket.

Banner Running Bull

Célközönsége az ún. start-stop technológiával szerelt autók. A Banner Running Bull család kínálatban egyaránt elérhetőek az AGM (üvegszál gyapotban felitatott elektrolit) és az EFB (üvegszállal megerősített folyadékos) technológiával készült akkumulátorok. Az ilyen típusú autóknál a legmagasabb elvárásoknak kell megfelelni – mivel a Banner a BMW gyári beszállítója, így biztosak lehetünk abban, hogy egy ilyen termék megvásárlásával a legmagasabb minőségű akkumulátorhoz jutunk. Az AGM és EFB technológia egyaránt elérhető az európai szabvánnyal szerelt autókhoz, az EFB pedig még a japán/ASIA szabványnak is megfelel.

Banner Energy Bull

A munka akkumulátorok széles palettáját öleli fel a Banner Energy Bull család. A Banner Európában szinte egyedülálló módon rendelkezik kizárólag munkaakkumulátor előállítására alkalmas gyártósorral. A kínálat a legkisebb 60 Ah-tól 230 Ah-ig biztosít 12 V-os áramtárolókat. Az Energy Bull felhasználási területe széleskörű, az elektromos berendezések és motorok meghajtásától kezdve egészen a szolár rendszerek kiszolgálásáig – elsősorban lakossági körben.

Banner Buffalo Bull

A Banner Buffalo Bull család HD jelzéssel ellátott akkumulátorai elsősorban tehergépjárművekbe szerelhetők. A start-stop rendszerű tehergépjárművek részére egyaránt elérhető az AGM és az EFB technológiával készült termék, 110 Ah-tól 225 Ah-ig.

Cégtörténet

A Banner Batterien 1937-ben alapított független, nemzetközi szintéren működő osztrák családi vállalat, melyet jelenleg a család harmadik generációja vezet. 1968-ban a Banner legyártja az első előtöltött (szárazon feltöltött) indítóakkumulátort, Európában is az elsők közé számít ezzel. Az 1980-as években a karbantartást abszolút nem igénylő, ólom-kalcium-ón alapú Banner akkumulátorok kifejlesztésével és gyártásával új mércéket állított fel az áramtárolók piacán.

A Banner Európa egyik legnagyobb akkumulátorgyártója, melynek indítóakkumulátorai a jármű gyártók által támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. A Banner cég ezen kívül meghajtókészülék és helyhez kötött akkumulátorokkal van jelen a piacon.

A Banner akkumulátor független családi vállalkozás az ausztriai Linzben található telephelyén. A cég jelentősen hozzájárul a környezetkímélő akkumulátor gyártáshoz az akkumulátorok visszavétele és 100%-os újrafeldolgozása révén.

Vélemény

A Lesti Akku Kft. egy több, mint 40 éves múltra visszatekintő családi vállalat, amely kereskedelmi palettájában a Banner Batterien magyarországi megjelenése óta megtalálhatóak a termékek. A vásárlói visszajelzések valamint saját szakmai tapasztalatunk alapján teljes biztonsággal ajánljuk minden felhasználási területen.

A Lesti Akku Kft kínálatában autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok széles választékát vásárolhatja meg azonnal raktárról is. A nálunk vásárolt akkumulátorokhoz kedvezményes árú beszerelést biztosítunk összes szaküzletünkben.

Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!