Tab akkumulátor

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Tab akkumulátor

A TAB-t 1965-ben alapították a Rudnik Mežica Holding leányvállalataként.
Az első 15 évben a TAB a svéd Tudor gyár licensz partnere volt. Napjainkban a TAB az ólomsavas, VRLA AGM és VRLA gél akkumulátorok széles választékát állítja elő három modern gyárban, mintegy 1300 alkalmazottal.

  • Szlovéniában, Žerjavban, évente kb. 30 000 t nyers ólomból és 60 000 t újra feldolgozott ólomból gyárt 1,8 millió darab TAB márkájú akkumulátort;
  • a másik helyszín Szlovéniában, Črna na Koroškemben található, ahol a TAB, a Topla, a Vesna és a Volthor márkájú indítóakkumulátorok gyára 3,0 millió darab éves kapacitással rendelkezik.
  • a harmadik gyár Macedóniában, Probishtip-ben található, éves kapacitása 1,5 millió darab, itt készülnek a Vesna márkájú indítóakkumulátorok, az újrahasznosító üzem évente kb. 5 000 t nyers ólmot nyer ki a 10 000 t hulladékból.

A kiváló minőségű akkumulátorok világszerte ismertek, különösen Európában, Ázsiában és Amerikában.

A Lesti Akku Kft kínálatában autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok széles választékát vásárolhatja meg azonnal raktárról is. A nálunk vásárolt akkumulátorokhoz ingyenes beszerelést biztosítunk összes szaküzletünkben.
Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!