Perion akkumulátor

Kategória
Kapacitás
Márka
Pólus elrendezése
Háztípus (akku szabvány)
Méret és Akkumulátor típus
Pozitív pólus átmérője
Kondíció és Karbantartás
Készletinformáció
Kategória
Kapacitás
Márka
Pólus elrendezése
Háztípus (akku szabvány)
Méret és Akkumulátor típus
Pozitív pólus átmérője
Készletinformáció

Perion akkumulátor

A Perion akkumulátorgyár 1893-ban Tudor Akkumulátorgyárként alakult Budapesten, és a VARTA tulajdonában működött. Az 1981-ben már Magyar tulajdonban önállósult vállalat gyors fejlődésnek indult és a belföldi és külföldi piacokon jó hírnevet vívott ki magának jó minőségű termékeinek köszönhetően.
A 90-es évek egyre erősödő piaci versenyében is megőrizte vezető pozícióját, több neves európai autógyár beszállítója volt. Többek között a Suzuki és az Opel is rendelt folyamatosan a gyártól. Közben nyilvánvalóvá vált, hogy a 100 éves gyár környezetvédelmi problémái egyre jobban veszélyeztetik a cég versenyképességét. Budapesten a Váci úton a gyártást befejező cég nem tudott új termelőbázist kialakítani. 2002-ben a Varta német anyacége megvásárolta a Perion névhasználati jogát és már Perion márkanéven is forgalmazhatja a különféle gépjárműindító akkumulátorokat. Az autó akkumulátorokat Szlovákiában a Johnson Controls üzemeiben gyártják csakúgy, mint a Varta akkumulátorokat. Az akkumulátorok a független német minőséget ellenőrző szervezettől (DQS) a fejlesztés, gyártás és értékesítés terén a legmagasabb ISO 9001-es minőségi igazolást kapták meg.

A Lesti Akku Kft kínálatában autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok széles választékát vásárolhatja meg azonnal raktárról is. A nálunk vásárolt akkumulátorokhoz ingyenes beszerelést biztosítunk összes szaküzletünkben.
Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!