Perion akkumulátor

1–12 termék, összesen 18 db

Perion akkumulátor

A Perion akkumulátorgyár 1893-ban Tudor Akkumulátorgyárként alakult Budapesten, és a VARTA tulajdonában működött. Az 1981-ben már Magyar tulajdonban önállósult vállalat gyors fejlődésnek indult és a belföldi és külföldi piacokon jó hírnevet vívott ki magának jó minőségű termékeinek köszönhetően.
A 90-es évek egyre erősödő piaci versenyében is megőrizte vezető pozícióját, több neves európai autógyár beszállítója volt. Többek között a Suzuki és az Opel is rendelt folyamatosan a gyártól. Közben nyilvánvalóvá vált, hogy a 100 éves gyár környezetvédelmi problémái egyre jobban veszélyeztetik a cég versenyképességét. Budapesten a Váci úton a gyártást befejező cég nem tudott új termelőbázist kialakítani. 2002-ben a Varta német anyacége megvásárolta a Perion névhasználati jogát és már Perion márkanéven is forgalmazhatja a különféle gépjárműindító akkumulátorokat. Az autó akkumulátorokat Szlovákiában a Johnson Controls üzemeiben gyártják csakúgy, mint a Varta akkumulátorokat. Az akkumulátorok a független német minőséget ellenőrző szervezettől (DQS) a fejlesztés, gyártás és értékesítés terén a legmagasabb ISO 9001-es minőségi igazolást kapták meg.

A Lesti Akku Kft kínálatában autó akkumulátorok, start-stop-, motor-, teherautó- és munka akkumulátorok széles választékát vásárolhatja meg azonnal raktárról is. A nálunk vásárolt akkumulátorokhoz ingyenes beszerelést biztosítunk összes szaküzletünkben.
Rendeljen webáruházunkból és akár már másnap megkapja a kért terméket!