Ingyenes akku beszerelés - webáruház - házhozszállítás - folyamatos akció - olcsó árak - teherautó akku szerelés - kedvezményes vásárlás - egyszerű akkumulátor vétel eladás - kiszállítás - bevizsgálás
Üdvözöljük a LESTI AKKU oldalán!
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS hétköznap az ország egész területén 1.500Ft-tól!
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, BESZERELÉS azonnal Budapesten 4.000Ft-ért!
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS munkaidőben 3 ÓRÁN BELÜL Budapesten 2.500Ft-ért!

Rövid bemutatkozó:

AkkumulátorokAkkumulátor Bolt

Az 1974 óta működő akkumulátor kis- és nagykereskedésünkben autó-, motor-, tehergépkocsi akkumulátorok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

Cégünk 2007-ig akkumulátorok gyártásával is foglalkozott, így lett országosan ismert és elismert a Lesti akkumulátor márkanév. Jelenleg a Lesti címkés akkumulátorok a magyar Jász Plasztik gyárából kerülnek ki.

Üzletünkben nem csupán megvásárolhatja gépkocsija elengedhetetlenül szükséges tartozékát, hanem a multi cégekkel ellentétben szakembereink ingyenes átvizsgálás után be is szerelik Önnek az akkumulátort autójába. Az esetleges garanciális panaszokat helyben kezeljük, bevizsgálás szükségessége esetén ingyenesen csereakkumulátort biztosítunk a bevizsgálás időszakára. (Az emberi mulasztásból vagy a gépkocsi hibájából adódó problémák (éjszakára rajta hagyott világítás vagy rádió, generátor hiba, elektromos zárlat stb.) következtében lemerülő akkumulátor nem minősül garanciális problémának, de az átvizsgálás után a hibát jelezzük, és amit lehet, azt kijavítjuk.

Üzletünk áraival igyekszik tartani a versenyt a bevásárló központokkal, mert úgy gondoljuk, hogy az akkumulátor nem az a termék, melyet a polcról leemelve egyszerűen a kosárba tehet az ember. Hiszen akkumulátor vásárlása esetén számos paramétert kell figyelembe venni ahhoz, hogy a választásunk megfelelő legyen. A kiválasztás mellett az akkumulátor beszerelését is érdemes szakemberre bízni.
Az elfogadható árak, a segítőkész szakemberek mellett nálunk a minőséget is megkapja, és biztos lehet abban, hogy az autójába kerülő akkumulátor új és frissen töltött.


motor akku autó akku

motor akkumulátor autó akkumulátor


Az akkumulátorok rövid bemutatása tevékenységünk kezdetétől napjainkig:


70s year

Az 1970-es években gyártott akkumulátoroknak edénye gumiból volt, tetejük szurokkal volt befedve. A cellákat összekötő hidak még kívűl helyezkedtek el.
Ezeknek az akkumulátoroknak celláit cserélni lehetett, tehát a zárlatos akku javítható volt. Leggyakoribb 6V-os autó típus a Trabant 601-es volt.

80s year


Az 1980-as években teret hódított a 12V-os Bal+ os Zsiguli akkumulátor.
Edényzete kemény bakelitből volt, viszont a tetejét még mindig szurokkal fedték, hogy az akku nyitható, cellái cserélhetők legyenek. Manapság igazi kincs, egy OT vizsgán, autóban bemutatott darab.

90s year

Az 1990-es években megérkezett a nyugat szele, a 12V-os Jobb+ os külföldi autókba való akkumulátor. Műanyag edényzetét összesütötték a műanyag fedelével, így az akkumulátor bonthatatlan volt, cellazárlat esetén már nem lehetett javítani. Egyszer használatos darab, az akkumulátorok tömeggyártásának beindításához.

2000s year

A 2000-es években már csökkentett gondozást igénylő és magasabb indítási teljesítményű akkumulátorokat gyártottak, hogy az autók növekvő elektromos berendezésének is megfeleljenek.

2010s year

A 2010-es években napjainkban, már gondozást nem igénylő kálciumos zárt-rendszerű akkumulátorokat gyártanak, még magasabb indítási teljesítménnyel.

future

A jövőgeneráció ólomsavas akkumulátora, mely Start-Stop-os rendszerű autók extra nagy igénybevételének megfelelő AGM és EFB akkumulátorok gyártását követeli.
AGM = (Absorbed Glass Mat) Elektrolittal átitatott progresszív üvegrost.
EFB = (Enhanced Flooded Battery) Ciklikus terheléssel szemben ellenálló akkumulátor.
A kép csak illusztráció.

 

 

Akkumulátor szaküzlet  -  Webáruház  -  Akciók  -  Árlista  -  Kapcsolat  -  Szolgáltatások  -  honlapkészítés-keresőoptimalizálás